مقایسه دستگاه چیلر و سیستم VRF

ساخت وبلاگ

 

مقایسه چیلر و vrf

کپی رایت از سایت 227enterprise

 

 یکی از عواملی که بر سلامت و رفاه افراد تأثیر می گذارد، سیستم تهویه مطبوع آنها است. این سیستم ها برای تامین گرمایش و سرمایش و همچنین برای حفظ کیفیت هوای ساختمان ضروری هستند.

 چیلر تراکمی و سیستم های VRF دو تکنیک برای خنک کردن در زمان معاصر هستند

 این دو سیستم محبوبیت زیادی در بخش ساختمان به دست آورده اند. ممکن است تشخیص شباهت ها و تفاوت های آنها دشوار باشد. هر کدام مزایای خاص خود را دارند. البته یکی از این دو بسته به بودجه و شرایط پروژه مناسب تر است. 
بهتر است در ابتدا هر یک به اختصار معرفی شود.

چیلر را توضیح دهیم!!!!

 چیلر نوعی تهویه مطبوع مرکزی فن کویل است. چیلر بسته به نوع و پروژه ممکن است در موتورخانه، پشت بام یا حتی در بالکن قرار گیرد. فن کویل ها دستگاه های خنک کننده داخلی هستند که از هوای خنک چیلر برای خنک کردن هوای داخل استفاده می کنند.
چیلر تراکمی: نام این نوع چیلر به دلیل استفاده از کمپرسور  و کندانسور است. کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور از دیگر اجزای سازنده هستند.

چیلرهای تراکمی بسته به نوع کندانسور به دو دسته آب خنک و هوا خنک تقسیم می شوند.

 عملکرد چیلرهای آب خنک، استفاده از برج خنک کننده را ضروری می کند. علاوه بر این، برج خنک کننده آب زیادی مصرف می کند. این روش به همین دلیل جذابیت تجاری زیادی ندارد. برعکس، چیلرهای تراکمی با هوا خنک برای کار فقط به برق نیاز دارند. این روزها اکثر ساختمان های این دسته آن را نصب کرده اند.
چیلرهای جذبی به دلیل حجیم بودن، هزینه گران و تعمیر سخت محدود مورد توجه قرار گرفته اند. ژنراتورها در چیلرهای جذبی برای کار کردن به یک منبع حرارتی نیاز دارند. به همین دلیل با سوخت فسیلی کار می کنند.

VRF را توضیح دهیم!!!


VRF: چیست؟
 VRF نیز از دو جزء تشکیل شده است. دستگاه اصلی که در بالا و در موتورخانه نصب می شود. دستگاهی که در داخل اتاق ها نصب می شود و محل را گرم یا خنک می کند فن کویل نام دارد. فن کویل دیواری، سقفی یا سقفی همگی امکان پذیر است.
علاوه بر این، VRF در دو گروه گسترده ایجاد می شود. پمپ های حرارتی الکتریکی یا EHP ها به طور کامل با برق کار می کنند. 
 

مقایسه VRF با چیلر

 هنگامی که از چیلر استفاده می شود، یک منبع گرمای اضافی مورد نیاز است. این سیستم ممکن است دیگ، پکیج و ... باشد. البته مزیت اصلی این است که به لطف فن کویل های متصل به پکیج دیگر نیازی به گرمایش نیست. فن کویل ها که کارشان خنک کردن هوا در تابستان بود، در عوض محیط اطراف را گرم می کند.
VRF ممکن است سرمایش و گرمایش را در یک سیستم ترکیب کند. حتی داشتن هر دو به طور همزمان در یک ساختار امکان پذیر است. 

  • هزینه اولیه

بسته به ساختمان و پروژه، چیلر ممکن است هزینه شروع قابل قبولی داشته باشد یا نداشته باشد. با بزرگتر شدن پروژه، استفاده از چیلر مقرون به صرفه تر است. هزینه VRF بیشتر است. از چیلر و دیگ با هم پیشی می گیرد. این امر بسیاری از افراد را به انتخاب استفاده از چیلر سوق می دهد.
البته استفاده از VRF خوشایندتر است زیرا به طور همزمان گرما و خنک کننده را ارائه می دهد.


تمایز بین استفاده از چیلر و VRF
گرمایش VRF شبیه به تهویه مطبوع است، بنابراین بخاری ها یا سایر سیستم های گرمایشی باید در آب و هوای سرد استفاده شوند. اما در مورد چیلرها ممکن است سیستم های توزیع حرارت جانبی با نصب پکیج و اتصال آن به فن کویل ها خارج شوند.

از نظر کاربرد، مقایسه
محدودیت های متعددی برای استفاده از سیستم های VRF در سازه های بلند وجود دارد. حداکثر فاصله عمودی مجاز بین یونیت خارجی و دورترین واحد داخلی تقریباً 50 متر است، حداکثر فاصله عمودی مجاز بین دو واحد داخلی که توسط یک یونیت خارجی تغذیه می شوند تقریباً 15 متر است و حداکثر طول مجاز لوله کشی کلی تقریباً است. 1000 متر. در حالی که چیلر چنین محدودیتی ندارد

.

برودت گستر...
ما را در سایت برودت گستر دنبال می کنید

برچسب : تهویه مطبوع , چیلر, چیلر تراکمی , نویسنده : علی اکبر alamdar77 بازدید : 100 تاريخ : شنبه 8 مرداد 1401 ساعت: 20:32